Vacature Technical Sales Engineer

Colleagues FinCo and ChangeXLWil jij deel uitmaken van de energietransitie en meewerken om de emissies te verlagen in Noordwest-Europa en Azië? Vind je het leuk om mee te werken om een nieuw product in de markt te zetten? Ben je technisch onderlegd? Houd je van een informele werksfeer, korte lijnen en afwisseling? Ben je hands-on en krijg je de dingen voor elkaar?

Dan zijn we op zoek naar jou als Technical Sales Engineer voor ChangeXL

Wie zijn wij?

ChangeXL is een nieuwe verbeterde brandstof gebaseerd op enzymtechnologie. Het is een betere en schonere oplossing voor alle soorten motoren en alle brandstoffen, ongeacht de sector of industrie. ChangeXL is een jaar geleden in de markt geïntroduceerd en maakt deel uit van FinCo Fuel Group. FinCo Fuel Group is 6 jaar geleden opgericht en gevestigd met hoofdkantoor in Dordrecht. We zijn een jong bedrijf en we groeien enorm snel.

Wat ga je doen?

Als veelzijdig persoon met kennis van (motor)techniek en chemie ondersteun je het commerciële team. Jij bent het eerste aanspreekpunt bij de meest uiteenlopende vragen van onze klanten. Affiniteit met commercie is daarbij belangrijk omdat je ook betrokken bent bij het ondersteunen van ons klantenbestand. Tevens bezoek je nieuwe klanten om die met ChangeXL op weg te helpen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor voorraadbeheer, inkoop van de producten en het logistieke proces.

Het uiteindelijk doel van het team is om zoveel mogelijk klanten ChangeXL te laten gebruiken zodat we een zo groot mogelijke bijdrage leveren aan het verlagen van de wereldwijde emissies.

Beschik jij over onderstaande opleiding, ervaring en competenties?

  • HBO werk- en denkniveau bij voorkeur in de richting Werktuigbouw of Technische bedrijfskunde
  • Goede communicatieve vaardigheden, een multi-tasker met een no-nonsense, can-do mentalitieit
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift.
  • Ervaring op het gebied van brandstoffen is een pré.

Wat is ons aanbod?

  • Marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring
  • Contract voor 32-40 uur per week
  • Leuke werkomgeving met iedere dag heerlijke lunch en gezellige vrijdagmiddag borrel

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan nu als Technical Sales Engineer en stuur je CV en jouw motivatie voor 31 mei 2019 naar: vacatures@fincofuel.com

Meer weten over ChangeXL, FinCo of de functie?
Kijk op onze website www.changexl.com en www.fincofuel.com. Of neem contact op met Debby Ijsselstein-De Jonge, HR Manager, via +31 88 021 51 08 / +31 6 12 44 89 79.